היינקן מארחת את השף היווני בוטריני

במסגרת סדרת שיתופי הפעולה הקולינריים של היינקן, בהם המעבדה הקולינרית שהקמנו עם זונדר, סדרת ארוחות חד פעמיות בזו ביזו, מסיבות צהריים בשפגאט וסדרת חגיגות במעדנייה ההולנדית ביאטריס, חברנו בסוף אוגוסט למסעדת יאסו תל אביב של השף אביב משה לשני ערבים של משתה יווני.

על ההילולה ניצח השף אטורה בוטריני, בעלי מסעדת המישלן Botrinis באתונה, שיצר תפריט מיוחד בניחוח יווני קיצי מותאם להיינקן.

אנו יזמנו והפקנו את שני ערבי הסעודה וכן עיצבנו ומיתגנו את הערב כולו – החל מעיצוב ההזמנות ועד עיצוב החלל והלבשת המלצרים.

יאסו!

לקוח:
היינקן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *