המעבדה של היינקן

כדי להשיק את מהדורת Heineken Cities, החולקת כבוד לערי בירה גדולות ברחבי העולם, הגינו, יצרנו והפקנו – יחד עם שותפנו גילגול – את Heineken Sous Vide Lab, התרחשות אורבנית קולינרית בניצוח השף הצעיר אלכסנדר זונדר לחניש.

במשך שלושה חודשים, המעדניייה Goodies ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב תהפוך ל"מעבדה של היינקן", בה יימכרו מוצרים מבוססי ירקות שבושלו בשיטת להנאה בבית sous vide (טכניקת בישול בוואקום).

גולת הכותרת של הפעילות מתרחשת מדי שבוע, בימי רביעי וחמישי, אז הופכת המעדנייה למעבדת קולינריה חדשנית המגישה ארוחות קוטור אקסקלוסיביות בת 10 מנות, בהזמנה מראש, ל-12 סועדים בערב בלבד, תחת שרביטו של זונדר.

הפרויקט כבר תועד בטיים אאוטלילה כלכליוואלה אוכל,Ynetגלובסמעריב7 ימיםג'רוזלם פוסט, מגזין אוטוובתכנית הבוקר של דפנה לוסטיג ואסי עזר ברדיו 102.

לצפייה בסרטון סיכום הפעילות >>

לקוח:
היינקן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *